• Cap de afiș al zilei de luni la UEFA EURO 2020, meciul dintre Spania și Suedia, s-a încheiat cu scorul de 0-0.
  • Slovacia a devenit lider al grupei.
  • Spania a încheiat meciul cu o posesie de 75 la sută.

Cap de afiș al zilei de luni la UEFA EURO 2020, meciul dintre Spania și Suedia, contând pentru prima rundă a Grupei E, s-a încheiat cu scorul de 0-0, care face din Slovacia lider al grupei. Spania a încheiat meciul cu o posesie de 75 la sută.

Suedezii au cedat deliberat posesia încă din startul partidei, spaniolii având controlul mingii, pe alocuri chiar în proporție de 85%.

Primele ocazii importante ale meciului le-au aparținut ibericilor, Olme, Koke și Morata ratând rând pe rând ocazia de a deschide scorul.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Suedia a fost la un pas de a marca pe contraatac, șutul lui Alexander Isak fiind deviat în bară de către un fundaș spaniol.

În ciuda dominării teritoriale categorice a Spaniei, tot suedezii au punctat la capitolul ocazii mari, Marcus Berg șutând foarte puțin pe lângă poartă, din interiorul careului, în minutul 63.

Luis Enrique a forțat pe faza de atac, împrospătând și suplimentând departamentul ofensiv, însă fără succes.

Asaltul final al ibericilor s-a soldat cu noi mari ratări ale lui Morata și Sarabia, care au eșuat în a fructifica din poziții ideale.

S-a încheiat 0-0, Euro 2020 consemnând prima remiză albă, remiză în urma căreia Slovacia, cotată cu a patra șansă în grupa E, conduce clasamentul, după prima rundă.

Spania va juca a doua partidă din grupa E în compania Poloniei, pe 18 iunie, la Sevilla, în timp ce Suedia întâlnește Slovacia, în aceași zi, tot pe Gazprom Arena din Sankt Petersburg.