• Nadia Comăneci transmite un mesaj în exclusivitate pentru Aleph News cu ocazia împlinirii a 47 de ani de la primul 10 olimplic din istoria gimnasticii.
  • Nadia Comăneci a primit de 7 ori nota maximă la Montreal.
  • Nadia Comăneci: Acest 10 este un început de drum pentru a fi continuat de voi, generația de astăzi și generațiile viitoare.

Pe 18 iulie 1976 o fetiță de 14 ani din România a scris cea mai frumoasă pagină din istoria gimnasticii: primul 10 la Jocurile Olimpice. Nadia Comăneci a primit de 7 ori nota maximă la Montreal. A fost numită zeiță după această performanță, care nu a mai fost egalată de atunci. Dar Nadia speră că performanța ei va inspira noi și noi generații de sportive. La 47 de ani de la performanța de la Montreal, Nadia Comăneci a transmis, în exclusivitate pentru Aleph News, un mesaj pentru gimnastele la început de carieră.

Mesajul Nadiei Comăneci: „Astăzi, pe 18 iulie primul 10 olimpic istoric împlinește frumoasa vârstă de 47 de ani. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase trimise! Mă aflu lângă flacăra olimpică de la Montreal. Acest succes a fost cu siguranță o muncă de echipă, acest 10 este un început de drum pentru a fi continuat de voi, generația de astăzi și generațiile viitoare. Este 10-le gimnasticii, este 10-le României, vă doresc mult succes în continuare și ne vedem în octombrie la mondiale!”

Citește și:

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN