• Mașina cu care Michael Schumacher a luptat pentru titlul de campion în 1998, Ferrari F300, a fost vândută la licitație pentru 6.220.000 de dolari.
  • Cu acest monopost, Schumacher a câştigat Marele Premiu al Canadei, Marele Premiu al Franţei, GP-ul Marii Britanii şi Marele Premiu al Italiei.
  • Vedeta licitaţiei a fost însă altă maşină, un Ferrari 410 Sport Spider din 1955, care a fost condus de Juan Manuel Fangio şi de Carroll Shelby.

​Un monopost Ferrari F300 cu care Michael Schumacher a concurat în sezonul 1998 de Formula 1 a fost vândut la licitaţie în California, cu 6,2 milioane de dolari, scrie presa străină.

Valoarea maşinii estimată pe site-ul rmsothebys.com era, înaintea licitaţiei, între 6 milioane de dolari şi 8 milioane de dolari.

Cu acest monopost, Schumacher a câştigat Marele Premiu al Canadei, Marele Premiu al Franţei, GP-ul Marii Britanii şi Marele Premiu al Italiei.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Vedeta licitaţiei a fost însă altă maşină, un Ferrari 410 Sport Spider din 1955, care a fost condus de Juan Manuel Fangio şi de Carroll Shelby. Maşina a fost vândută cu 22.005.000 dolari.