• Mașina cu care Michael Schumacher a luptat pentru titlul de campion în 1998, Ferrari F300, a fost vândută la licitație pentru 6.220.000 de dolari.
  • Cu acest monopost, Schumacher a câştigat Marele Premiu al Canadei, Marele Premiu al Franţei, GP-ul Marii Britanii şi Marele Premiu al Italiei.
  • Vedeta licitaţiei a fost însă altă maşină, un Ferrari 410 Sport Spider din 1955, care a fost condus de Juan Manuel Fangio şi de Carroll Shelby.

​Un monopost Ferrari F300 cu care Michael Schumacher a concurat în sezonul 1998 de Formula 1 a fost vândut la licitaţie în California, cu 6,2 milioane de dolari, scrie presa străină.

Valoarea maşinii estimată pe site-ul rmsothebys.com era, înaintea licitaţiei, între 6 milioane de dolari şi 8 milioane de dolari.

Cu acest monopost, Schumacher a câştigat Marele Premiu al Canadei, Marele Premiu al Franţei, GP-ul Marii Britanii şi Marele Premiu al Italiei.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Vedeta licitaţiei a fost însă altă maşină, un Ferrari 410 Sport Spider din 1955, care a fost condus de Juan Manuel Fangio şi de Carroll Shelby. Maşina a fost vândută cu 22.005.000 dolari.