• ULIS a asistat FIFA în monitorizarea în timp real a întregii competiţii, una încheiată cu finala de vis dintre Argentina şi Franţa.
  • FIFA a asigurat o acţiune de răspuns coordonat şi în timp util la orice ameninţare sau alertă în timpul turneului.
  • FIFA a înfiinţat un grup de lucru pentru a proteja Cupa Mondială de evenimente de aranjare a meciurilor şi probleme legate de integritate.

ULIS şi FIFA Integrity Task Force au încheiat monitorizarea făcută pe parcursul Cupei Mondiale de fotbal FIFA 2022 din Qatar, competiţie programată în intervalul 20 noiembrie-18 decembrie.

ULIS a asistat FIFA în monitorizarea în timp real a întregii competiţii, una încheiată cu finala de vis dintre Argentina şi Franţa, asigurând o acţiune de răspuns coordonat şi în timp util la orice ameninţare sau alertă în timpul turneului.

FIFA a înfiinţat un grup de lucru pentru a proteja Cupa Mondială de evenimente de aranjare a meciurilor şi probleme legate de integritate.

FIFA Integrity Task Force informează că şi-a încheiat monitorizarea Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022 fără a fi identificate ameninţări de pariuri suspecte sau de manipulare a vreunuia dintre cele 64 de meciuri.

Bănuieli înainte de Qatar – Ecuador

ULIS, care s-a alăturat FIFA ca membru al grupului de lucru pentru acest turneu, va continua să colaboreze cu FIFA ca membru al Grupului de lucru pentru integritate pentru alte competiţii, având ca scop viitoarea Cupă Mondială a Femeilor FIFA 2023.

La Cupa Mondială de iarnă din Qatar au apărut suspiciuni de trucare înainte de startul competiţiei, când s-a zvonit că fotbaliştii din naţionala Ecuadorului ar fi primit munţi de bani, pentru a ceda meciul de deschidere, cu gazda Qatar.

Până la urmă, zvonul nu s-a adeverit, iar Ecuador a învins clar, scor 2-0, prin dubla lui Enner Valencia.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE