• Campioana mondială en-titre a reușit o prestație convingătoare în optimi, unde s-a impus cu 3-1 în fața Poloniei, dar în sferturi a tremurat în fața Angliei, însă a reușit să se impună cu 2-1.
  • La vârsta de 35 de ani, ar putea obţine cel mai mare premiu de fotbal pentru a-şi asigura locul alături de Pelé şi Diego Maradona în panteonul celor mai mari jucători de fotbal. 
  • Mbappé se află, de asemenea, în vârful istoriei, îndreptându-se spre meciul de pe stadionul Lusail, cu 80.000 de locuri, un hotar al carierei sale. 

Este acum sau niciodată pentru Lionel Messi. Cariera  superstarului Argentinei al va fi definită pentru generaţia sa dacă îşi va conduce ţara la titlul Cupei Mondiale duminică la Qatar.

La vârsta de 35 de ani, ar putea obţine cel mai mare premiu de fotbal pentru a-şi asigura locul alături de Pelé şi Diego Maradona în panteonul celor mai mari jucători de fotbal. 

În calea lui îi stau Franţa , campioana apărătoare, şi Kylian Mbappé , jucătorul cel mai bine poziţionat pentru a prelua titlul lui Messi şi Cristiano Ronaldo de marcaj al fotbalului, transmite AP News

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mbappé se află, de asemenea, în vârful istoriei, îndreptându-se spre meciul de pe stadionul Lusail, cu 80.000 de locuri, un hotar al carierei sale. 

Atacantul francez în vârstă de 23 de ani caută să-l imite pe Pelé devenind campion la primele două Cupe Mondiale şi să-şi pregătească perspectiva unui al treilea titlu, o ispravă realizată doar de marele brazilian care a fost internat în timpul turneului din acest an din motive de sănătate.  

Mbappé avea 19 ani când a condus Franţa la al doilea titlu de Cupă Mondială în 2018, devenind cel mai tânăr marcator într-o finală de la Pelé, care la vârstă de 17 ani, a făcut acest lucru în 1958. 

Franța, în schimb, și-a câștigat primele două meciuri, 4-1 cu Australia și 2-1 cu Danemarca, ceea ce a făcut ca eșecul cu Tunisia, 0-1, din ultima rundă a fazei grupelor să nu-i pună în pericol statutul de câștigătoare a Grupei D.

Campioana mondială en-titre a reușit o prestație convingătoare în optimi, unde s-a impus cu 3-1 în fața Poloniei, dar în sferturi a ”tremurat” în fața Angliei, însă a reușit să se impună cu 2-1.