Gică Hagi, nominalizat de France Football pentru echipa ideală din istoria fotbalului. Adversari de calibru pentru „Rege”

  • France Football nu va decerna Balonul de Aur în anul 2020.
  • Gică Hagi a fost nominalizat pentru postul de mijlocaș ofensiv în „Ballon D`Or Dream Team”.
  • În 1994, Hagi a ieșit pe locul 4 în topul pentru Balonul de Aur.

Anul acesta nu se mai dă Balonul de Aur. În schimb, France Football va anunța cea mai bună echipă formată din jucători din toate timpurile. Printre nominalizați se numără și Gheorghe Hagi. Liderul „Generației de Aur” se luptă pentru un loc în „primul 11” cu Maradona, Pele, Zidane, Platini și Iniesta. „Regele” le-a mulțumit celor de la France Football că a fost nominalizat pentru cea mai bună echipă din istorie.

„Mă bucur că sunt nominalizat pentru cea mai tare echipă din istoria fotbalului. Mulțumesc, France Football”, a scris Gheorghe Hagi, pe rețelele de socializare.

Mai mult, Gheorghe Hagi a fost nominalizat la categoria mijlocași ofensivi de cei de la France Football, iar adversarii săi sunt Bobby Charlton, Roberto Baggio, Andres Iniesta, Diego Maradona, Enzo Francescoli, Ruud Gullit, Alfredo di Stefano, Raymond Kopa, Laszlo Kubala, Alessandro Mazzolo, Socrates, Pele, Michel Platini, Zico, Zidane, Ferenc Puskas, Gianni Rivera, Francesco Totti şi Juan Alberto Schiaffino.