• Englezul Phil Foden are un hobby destul de neobișnuit care îl ajută să-și odihnească picioarele și să aibă ceva timp liber în afara terenului – a sărit chiar și peste sărbătorile din Premier League pentru asta.
  • Hobby-ul neobișnuit al lui Phil Foden care îl diferențiază de 95% dintre băieții din fotbal”.
  • Tatăl său a fost cel care i-a stârnit pasiunea pentru pescuit, iar la vârsta de șase ani, Foden a prins cea mai mare captură de până acum – un somn de 130 de kilograme.

Atunci când fotbaliștii nu joacă pe teren, mulți dintre ei se relaxează în vacanțe de lux, în vile private și izolate sau călătoresc prin lume cu partenerii și familiile lor. O mulțime de jucători celebri sunt cunoscuți pentru faptul că au hobby-uri neobișnuite în timpul liber, cum ar fi dragostea lui Cristiano Ronaldo de a juca bingo și pasiunea lui Petr Čech pentru tobe.

Dar pasiunea neobișnuită a lui Phil Foden îl diferențiază cu adevărat de celelalte vedete de la Cupa Mondială din 2022 – și a declarat deschis că probabil că aproximativ 95 % dintre băieții din fotbal nu se bucură de ea”. Mijlocașul englez adoră să meargă la pescuit și chiar a lipsit de la sărbătorirea titlului din 2018 al jucătorilor de la City în Premier League pentru o excursie de pescuit planificată în prealabil cu tatăl său.

Într-un interviu pentru Manchester City, Foden a declarat: Este un sport ciudat. Nu înțeleg de ce îmi place. Cred că este hobby-ul perfect pentru a-ți odihni picioarele și pentru a avea puțin timp liber”. Tatăl său a fost cel care i-a stârnit pasiunea pentru pescuit, iar la vârsta de șase ani, Foden a prins cea mai mare captură de până acum – un somn de 130 de kilograme. Acum, tânărul în vârstă de 22 de ani călătorește adesea la lacurile din Marea Britanie și ocazional în Spania, întotdeauna împreună cu tatăl său.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

El spune că te face să vrei să te duci din nou”, dar se bucură și de relaxare și de timpul petrecut cu tatăl său. Lui Foden îi place să își petreacă zilele libere la pescuit și a învățat tactici de-a lungul anilor, cum ar fi să știe în ce locuri să pescuiască și la diferite lungimi.

Dar atunci când vedeta lui City nu pasează mingea sau nu învârte undița de pescuit, își petrece timpul cu partenera sa și cei doi copii mici acasă. Foden are o relație cu iubita sa din copilărie, Rebecca Cooke, despre care se crede că are aceeași vârstă și este din Stockport. Relația lor de lungă durată a fost păstrată destul de privată de-a lungul anilor, iar ea a ales să nu-și facă publice paginile de socializare.

Cuplul locuiește în prezent împreună într-o vilă de 2 milioane de lire sterline în zona bogată Bramhall din Manchester, la fel ca și părinții lui Foden. Jucătorul lui Man City a cumpărat casa la vârsta de 18 ani, după ce a reușit să debuteze în Premier League și a devenit cel mai tânăr fotbalist care a primit vreodată medalia de câștigător al Premier League.

A fost, de asemenea, anul în care a devenit tată pentru fiul său Ronnie – și spune că întreaga sa viață s-a schimbat în momentul în care s-a născut. În aprilie 2021, cei doi au anunțat că așteaptă al doilea copil și au continuat să aibă o fetiță anul trecut.