• Iga Swiatek, liderul mondial, s-a calificat, joi, pentru al doilea an consecutiv în finala turneului WTA 1000 de la Madrid.
  • Ea a învins-o pe americanca Madison Keys (locul 20 WTA) cu 6-1, 6-3 în 70 de minute.
  • În urmă cu un an, Swiatek a pierdut finala în faţa Arynei Sabalenka.

Iga Swiatek, liderul mondial, s-a calificat, joi, pentru al doilea an consecutiv în finala turneului WTA 1000 de la Madrid. Ea a învins-o pe americanca Madison Keys (locul 20 WTA) cu 6-1, 6-3 în 70 de minute.

În urmă cu un an, Swiatek a pierdut finala în faţa Arynei Sabalenka (3-6, 6-3, 3-6). Următoarea adversară a lui Swiatek va fi învingătoarea meciului dintre Aryna Sabalenka, a doua favorită, și Elena Rybakina, cap de serie numărul patru, care se vor întâlni joi.

„Nu m-am gândit cu adevărat la ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Dar repetarea acestui rezultat este un lucru grozav. Voi avea șansa de a juca un meci frumos peste două zile. Așa că este foarte interesant. Sunt mulțumită în general de întregul turneu”, a declarat Swiatek.

Recomandări

CONFLICT VIOLENT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI
GIULIA CHIRIAC CUCEREȘTE UK-UL
CE FACE UN LIDER BUN?
CE VIZITEZI ÎN CANNES
DIN CE GENERAȚIE FACI PARTE
CE NE AȘTEAPTĂ DUPĂ O FURTUNĂ SOLARĂ

Iga Swiatek, de patru ori campioană de Grand Slam, este acum cea mai tânără jucătoare care a ajuns la 10 finale la nivel WTA pe zgură de la elvețianca Martina Hingis în 2000.

Citește și