• Iga Swiatek, numărul 1 mondial, a obținut al doilea titlu la Indian Wells și a opta victorie WTA 1000 din carieră.
  • Ea a învins-o pe Maria Sakkari cu 6-4, 6-0.
  • Swiatek, prima cap de serie nr. 1 care a câștigat la Indian Wells de la Victoria Azarenka în 2012, a fost de neoprit în setul al doilea.

Iga Swiatek, numărul 1 mondial, a obținut al doilea titlu la Indian Wells și a opta victorie WTA 1000 din carieră, după ce a învins-o pe Maria Sakkari cu 6-4 6-0, în urma unui final de meci nemilos, anunță Sky Sports.

Swiatek a învins-o pe Sakkari și în finala BNP Paribas Open din 2022, câștigând cu 6-4 6-1 cu acea ocazie, iar duminică a trecut în grabă de setul doi și duminică pentru a-și adjudeca al doilea titlu al anului, după cel de la Qatar Open din februarie.

Poloneza, care a pierdut doar două din cele 10 finale WTA 1000, a condus cu 3-0 în primul set, înainte de a fi respinsă, dar a făcut din nou break-ul adversarei sale grecești în cel de-al zecelea game, adjudecându-și setul cu un forehand în josul liniei.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Swiatek, prima cap de serie nr. 1 care a câștigat la Indian Wells de la Victoria Azarenka în 2012, a fost de neoprit în setul al doilea, reușind să se desprindă la lovituri de dragoste pentru a încheia meciul, iar acum va încerca să își mărească palmaresul la Miami Open, care se va desfășura în perioada 19-31 martie, în direct pe Sky Sports.

Ea a declarat: Vreau să mulțumesc echipei mele. Nici măcar nu știu pentru ce! Fiecare lucru mărunt la care lucrăm funcționează pe teren. O să sărbătorim! Vă mulțumesc că ați făcut să ne simțim ca acasă”.

Citește și