• Iga Swiatek, numărul unu mondial, s-a calificat în sferturile de finală la Indian Wells, în timp ce Caroline Wozniacki s-a retras din sferturi, după un accident.
  • Poloneza Swiatek a revenit de la 4-1 și a câștigat primul set cu 6-4, înainte ca daneza Wozniacki să ceară un time-out medical.
  • Kostyuk, cap de serie 31, și-a asigurat prima participare în semifinalele WTA 1.000 cu o victorie cu 6-0 7-5 în fața rusoaicei Anastasia Potapova, cap de serie 28.

Iga Swiatek, numărul unu mondial, s-a calificat în sferturile de finală la Indian Wells, în timp ce Caroline Wozniacki s-a retras din sferturi, după un accident.

Poloneza Swiatek a revenit de la 4-1 și a câștigat primul set cu 6-4, înainte ca daneza Wozniacki să ceară un time-out medical.

Fostul număr unu mondial a continuat să joace, dar a mai reușit doar un singur game, pe care l-a pierdut, înainte de a fi nevoită să se retragă, scrie BBC.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

Americanca Coco Gauff va juca cu Maria Sakkari în semifinale, după o victorie cu 6-4 6-3 împotriva chinezoaicei Yuan Yue.

Swiatek a ajuns în optimi de finală la fiecare dintre ultimele trei participări la turneul din California și o va înfrunta vineri pe ucraineanca Marta Kostyuk.

Kostyuk, cap de serie 31, și-a asigurat prima participare în semifinalele WTA 1.000 cu o victorie cu 6-0 7-5 în fața rusoaicei Anastasia Potapova, cap de serie 28.

Citește și