• Meghan a spus că a avut parte de intimidare și abuzuri” online în timp ce era însărcinată cu cei doi copii ai ei și după ce aceștia s-au născut.
  • Săptămâna trecută, Meghan a declarat că se ține la distanță de social media pentru propria mea bunăstare”.
  • Îți dai seama cu adevărat de ce oamenii ar fi atât de odioși – nu este pisăloagă, este crudă”, a spus ea.

Ducesa de Sussex a revenit pe Instagram la doar câteva zile după ce a vorbit despre pericolele social media. Un cont neverificat a apărut joi, cu un logo, un link către un site web unde fanii își pot introduce adresa de e-mail pentru a se înscrie pe o listă de așteptare și o biografie pe care scria by Meghan, the Duchess of Sussex”.

Pe cont a existat o scurtă poveste video pe muzica piesei I Wish You Love a lui Nancy Wilson, cu scene rustice în care Meghan coace, mâini care aranjează flori și o femeie în rochie care stă la capătul unei colonade.

Până la ora 21.30, ora Marii Britanii, contul, care are numele American Riviera Orchard, avea 181.000 de urmăritori.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?

Sky News a văzut documentele depuse luna trecută la Biroul de Brevete și Mărci din SUA, prin care se încearcă înregistrarea numelui American Riviera Orchard și protecția mărcii comerciale pentru produse precum textile, tacâmuri, jeleuri, gemuri, marmelade și produse alimentare asortate.

De asemenea, documentele au precizat că marca ar putea include cărți de bucate, spații de vânzare cu amănuntul, servicii de cafea de tipul veselă, servicii de ceai de tipul veselă, veselă pentru servirea alimentelor și băuturilor, decantoare”.

Cererea a fost depusă sub o companie numită Mama Knows Best, care a fost înregistrată în ianuarie.

Săptămâna trecută, Meghan a declarat că se ține la distanță de social media pentru propria mea bunăstare”. Îți dai seama cu adevărat de ce oamenii ar fi atât de odioși – nu este pisăloagă, este crudă”, a spus ea în timp ce vorbea la un panel alături de Katie Couric și Brooke Shields.

Meghan a spus că a avut parte de intimidare și abuzuri” online în timp ce era însărcinată cu cei doi copii ai ei și după ce aceștia s-au născut.

Citește și