• Prințul Harry și Meghan Markle au rupt tăcerea cu privire la scandalul fotografiilor cu Kate Middleton.
  • Prințesa Kate a fost recent subiectul unor speculații, deoarece nu a mai fost văzută de la Crăciun.
  • În urma gafei de editare a lui Kate, soții Sussex au fost puși în centrul atenției.

Prințul Harry și Meghan Markle au rupt tăcerea cu privire la scandalul legat de editarea fotografiilor lui Kate Middleton, prin intermediul unui purtător de cuvânt al acestora, scrie Mirror.

Potrivit site-ului Page Six: „Surse apropiate lui Meghan Markle și Prințului Harry au declarat că aceasta nu este o greșeală pe care Meghan ar face-o vreodată… are o atenție mare la detalii”. Iar acum, un purtător de cuvânt al Fundației Archewell a cuplului s-a pronunțat.
Vorbind pentru Newsweek, un purtător de cuvânt al celor doi a spus: „Nu. Cu tot respectul pentru Page Six, asta nu a venit de la noi”.

Abia după aceste confirmări, publicația a precizat că informațiile ar fi putut proveni de la „cineva care are legătură cu soții Sussex, cineva care nu a fost autorizat oficial să vorbească în numele lor”.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
CUM ARATĂ UE FĂRĂ GEN Z?
EUROPA TE CHEAMĂ ÎN VACANȚA DE VIS
MĂNÂNCI MAI PUȚIN, TRĂIEȘTI MAI MULT?

Acest lucru vine după recentele erori de Photoshop ale Prințesei de Wales, care au fost subiect de discuție pe rețelele de socializare de când a ieșit la iveală faptul că au existat mai multe zone trucate dintr-o fotografie pe care a împărtășit-o pentru a comemora Ziua Mamei și pentru a mulțumi publicului pentru sprijinul acordat în timp ce continuă să se recupereze după o operație abdominală.

Prințesa Kate a fost recent subiectul unor speculații, mulți utilizatori de rețele sociale fiind îngrijorați pentru ea și pentru locul unde se află, deoarece nu a mai fost văzută de la Crăciun. Dar apoi, pe 8 martie, Kate a publicat o fotografie în care apare pozând alături de cei trei copii ai săi – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Dar, în ciuda faptului că mulți oameni s-au bucurat nespus de mult să o vadă pe Kate, utilizatorii rețelelor de socializare au sesizat mai multe erori în fotografie. Prințesa Kate a fost apoi nevoită să își ceară scuze pentru greșelile sale.

În urma gafei de editare a lui Kate, soții Sussex au fost puși în centrul atenției și s-a reamintit de momentul în care au modificat prin Photoshop o fotografie pe care au împărtășit-o pentru a anunța cea de-a doua sarcină. S-a raportat că Misan, prietenul fotograf al cuplului, a adăugat un copac în fundalul imaginii.

Reacționând la postarea lui Misan pe platforma de socializare X, un utilizator a spus: „Îmi pare rău că trebuie să te confrunți cu acea mizerie toxică, dar la naiba, asta e o imagine frumoasă. Nu lăsa pe nimeni să-ți diminueze lumina sau talentul Misan, lumea este mult mai bună cu tine arătându-ne-o prin ochii tăi”.

Tot astăzi, Misan Harriman a abordat afirmațiile potrivit cărora imaginea cu soții Sussex a fost editată. El a adăugat: „Niciun copac sau pajiște nu au fost mutate sau schimbate, aceasta este imaginea direct din cameră. De asemenea, acela este un arbore Jacaranda, nu o salcie”.

Citește și