• Iker Casillas, legenda echipei Real Madrid şi a Spaniei, a anunţat că este homosexual, ceea ce l-ar face unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istorie care şi-au confirmat homosexualitatea.
  • Fostul căpitan al Realului susţine că i-a fost spart contul şi că nu a scris el acea postare pe Twitter.
  • Tweetul a fost şters de pe pagina lui Iker Casillas. Încă nu este clar motivul.

Iker Casillas, legenda echipei Real Madrid şi a Spaniei, a anunţat că este homosexual, ceea ce l-ar face unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istorie care şi-au confirmat homosexualitatea.

UPDATE 18:00 Contul lui Casillas a fost spart

Fostul jucător al Realului spune că i-a fost spart contul de Twitter. ,,Cont spart. Din fericire, totul este în ordine. Îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc. Şi, bineînţeles, mai multe scuze faţă de comunitatea LGBT” , a scris Casillas. 

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Cont piratat. Din fericire, totul este în ordine. Îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc. Şi, bineînţeles, mai multe scuze faţă de comunitatea LGBT.

UPDATE 16:50: Tweetul a fost şters de pe pagina lui Iker Casillas. Încă nu este clar motivul.

Într-un tweet publicat duminică după-amiază, fostul portar a spus „Sper că mă respectaţi: Sunt gay”. Casillas a fost căsătorit cu jurnalista sportivă Sara Carbonero timp de cinci ani, înainte de despărţirea lor în martie 2021. Aceştia au împreună doi copii, scrie Mirror.

Jucătorul de 41 de ani a primit un val de susţinere la anunţul său şocant, inclusiv din partea simbolului Barcelonei şi a fostului său coechipier din Spania, Carles Puyol. Casillas, care s-a retras în 2020 după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament cu ultimul club Porto, este amintit pentru că a fost unul dintre cei mai de succes portari din fotbal.

Între 2004 şi 2008, Casillas a avut o relaţie cu câştigătoarea unui concurs de frumuseţe, Eva Gonzalez. La scurt timp după despărţirea lor, Casillas a început să se întâlnească cu Sara Carbonero. Fotbalistul s-a sărutat cu reporterul după triumful Spaniei la Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud, când La Roja a învins Olanda în finală, graţie golului marcat de Andres Iniesta în prelungiri.

Primul lor fiu, Martin, acum în vârstă de opt ani, s-a născut la Madrid, la 3 ianuarie 2014. În noiembrie 2015, cuplul a anunţat că aşteaptă al doilea copil. Cu trei luni înainte ca Lucas, acum în vârstă de şase ani, să sosească pe 2 iunie 2016, Casillas şi Carbonero s-au căsătorit. Parteneriatul lor oficial avea să dureze cinci ani, până în martie anul trecut, când a fost anunţată separarea lor.