Iker Casillas a șters postarea de pe Twitter în care anunța că este homosexual. Legenda de la Real Madrid a fost victima hackerilor

September 14, 2022, Madrid, Spain: Iker Casillas attends the presentation of the new RTVE season 22-23, on September 14, 2022, in Madrid (Spain)...TELEVISION;PEOPLE;EVENT..Raúl Terrel / Europa Press..09/14/2022 (Credit Image: © RaúL Terrel/Contacto via ZUMA Press)

Iker Casillas, legenda echipei Real Madrid şi a Spaniei, a anunţat că este homosexual, ceea ce l-ar face unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istorie care şi-au confirmat homosexualitatea.

UPDATE 18:00 Contul lui Casillas a fost spart

Fostul jucător al Realului spune că i-a fost spart contul de Twitter. ,,Cont spart. Din fericire, totul este în ordine. Îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc. Şi, bineînţeles, mai multe scuze faţă de comunitatea LGBT” , a scris Casillas. 

Cont piratat. Din fericire, totul este în ordine. Îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc. Şi, bineînţeles, mai multe scuze faţă de comunitatea LGBT.

UPDATE 16:50: Tweetul a fost şters de pe pagina lui Iker Casillas. Încă nu este clar motivul.

Într-un tweet publicat duminică după-amiază, fostul portar a spus „Sper că mă respectaţi: Sunt gay”. Casillas a fost căsătorit cu jurnalista sportivă Sara Carbonero timp de cinci ani, înainte de despărţirea lor în martie 2021. Aceştia au împreună doi copii, scrie Mirror.

Jucătorul de 41 de ani a primit un val de susţinere la anunţul său şocant, inclusiv din partea simbolului Barcelonei şi a fostului său coechipier din Spania, Carles Puyol. Casillas, care s-a retras în 2020 după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament cu ultimul club Porto, este amintit pentru că a fost unul dintre cei mai de succes portari din fotbal.

Între 2004 şi 2008, Casillas a avut o relaţie cu câştigătoarea unui concurs de frumuseţe, Eva Gonzalez. La scurt timp după despărţirea lor, Casillas a început să se întâlnească cu Sara Carbonero. Fotbalistul s-a sărutat cu reporterul după triumful Spaniei la Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud, când La Roja a învins Olanda în finală, graţie golului marcat de Andres Iniesta în prelungiri.

Primul lor fiu, Martin, acum în vârstă de opt ani, s-a născut la Madrid, la 3 ianuarie 2014. În noiembrie 2015, cuplul a anunţat că aşteaptă al doilea copil. Cu trei luni înainte ca Lucas, acum în vârstă de şase ani, să sosească pe 2 iunie 2016, Casillas şi Carbonero s-au căsătorit. Parteneriatul lor oficial avea să dureze cinci ani, până în martie anul trecut, când a fost anunţată separarea lor.

Exit mobile version