• Fostul mare tenismen Ilie Năstase crede că legendele sportului nu sunt respectate.
  • Năstase protestează față de statul român.
  • Ilie Năstase cere să i se ridice propria statuie.

Fostul lider ATP Ilie Năstase protestează față de statul român, considerând că cei care au intrat în istoria sportului, recunoscuți pe plan mondial, nu sunt respectați.

Astfel, Ilie Năstase crede că printre acțiunile de recunoaștere a meritelor sportivilor de top ar trebui să fie construirea unor statui, printre care și a sa.

„România nu acordă niciun respect campionilor! Nadia Comăneci nu are statuie, dar o are în America. Avem o statuie, dar nu e a noastră, e lui Charles de Gaulle. Eu încerc de nu știu câte luni să mă apropii de primarul Capitalei, să am și eu. Mi-a făcut Ciprian Marica o statuie, care îmi este naș”, a declarat Ilie Năstase la turneul Dr. Oetker Junior Trophy 2021.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Vreau și eu să o pun acolo unde trece lumea, să o țin și să mă uit în fiecare zi la ea și la trofeele mele. Nici nu mai intru în camera cu trofee, parcă mă răscolește, parcă intru la pușcărie. Sunt un prizonier al acestor trofee. Și vreau să le împărtășesc cu toată lumea, dacă se poate. Dacă nu, pun un lacăt și le închid”, a mai transmis fostul mare sportiv.