• Aston Martin dezvăluie cu mândrie noul BC12 Volante care are un motor Twin-Turbo V8 care dezvoltă 671 CP și un cuplu masiv de 590 lb-ft.
  • Ajunge la 100 km/h în doar 3,7 secunde, atingând o viteză maximă de 325 km/h.
  • Sistemul electric deschide decapotabila în 14 secunde și o închide în doar 16 secunde.

Aston Martin a lansat noul model DB12 Volante care are sub capotă 671 de cai putere și un motor Twin-Turbo V8, un adevărat spectacol de lux și performanță, scrie CarSifu.

Această bijuterie are un motor V8 cu două turbocompresoare și un cuplu masiv de 590 lb-ft. Ajunge la 100 km/h în doar 3,7 secunde, atingând o viteză maximă de 325 km/h. Decapotabila
are un sistem electric care se deschide în 14 secunde și se închide în 16 secunde. Design, tehnologie și putere, o operă de artă, pe patru roți.

Interiorul îți taie răsuflarea

Acoperișul „K-fold” al modelului Volante, cu procedura de pliere în două etape, oferă o înălțime a stivei de 260 mm și o capacitate a bagajelor de top. Dispunând de 8 straturi de izolație, plafonul acoperișului din țesătură este îmbunătățit din punct de vedere acustic pentru un confort sporit împotriva sunetelor.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI

Volante oferă patru culori exterioare ale capotei. Negru este standard, cu posibilitatea de a alege între roșu, albastru, dar negru combinat cu argintiu ca opțiuni, permițând personalizarea și completarea culorilor caroseriei și ale interiorului mașinii. Interiorul este din piele și are un design elegant care îți taie respirația.

Citește și: