După ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul partidei Danemarca – Finlanda (scor 0-1), de la EURO 2020, Christian Eriksen a transmis primul mesaj din spital. „Vă mulţumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înţeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine”, a transmis Christian Eriksen prin intermediul antrenorului său, care apoi a relatat spusele suedezului cotidianului italian Gazzetta dello Sport.

„Acest dispozitiv este necezar în cazul unor fluctuații în ritmul cardiac”

Doctorul naționalei Danemarcei, Morton Boesen, a venit cu ultimele precizări în cazul lui Christian Eriksen. Potrivit acestuia, danezul legitimat la Inter Milano va purta un ICD (defibrilator cardiac intern), decizie cu care a fost de acord și internaționalul danez, notează BBC.

Christian Eriksen a fost acord cu soluția doctorilor. Fotbalistul danez a suferit un stop cardiac in timpul partidei cu Finlanda.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Doctorul nationalei Danemarcei, Morton Boesen, a venit cu ultimele precizari in cazul lui Christian Eriksen.

„După ce Christian a fost supus mai multor investigații medicale, s-a decis sa poarte un ICD (defibrilator cardiac intern). Acest dispozitiv este necezar în cazul unor fluctuații în ritmul cardiac”, a declarat Morton Boesen.