• Ivana Vuleta a câștigat bronzul la Europenele indoor, cu o săritură de 6,91 m.
  • Atleta din Serbia este una dintre cele mi urmărite sportive de pe rețelele de socializare.
  • Ivana Vuleta are un bronz la JO de la Rio și un titlu european la săritura în lungime.

Ivana Spanovic este una dintre atletele în vogă ale momentului. Săritoarea în lungime, născută în Serbia, a câștigat o medalie de bronz la Campionatele Europene indoor, disputate la Istanbul.

Ivana este o vedetă și pe rețele de socializare. Spanovic, actualmente Vuleta, are peste 1 milion de urmăritori pe rețelele de socializare. Și nici nu e de mirare că are foarte mulți admiratori, având în vedere
corpul parcă cioplit în marmură.

Ivana Spanovic pe Instagram

Ivana este un model pentru tinerele care o urmăresc pe rețelele de socializare. Ea are un simț estetic vestimentar deosebit, iar stilul său sănătos de viață inspiră adolescenții.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

În vârstă de 32 de ani, cu nenumărate medalii câștigate, Ivana vrea, în continuare, să fie în top. Iar pentru asta se antrenează în fiecare zi, pentru a fi pregătită pentru Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Dacă își va implini visul, Ivana va fi una dintre cele mai bune și sexy sportive din capitala Franței.

Este cel mai greu adversar al meu și niciodată nu-l înving. Mereu sunt câteva kilograme în plus, grame, așa că e mereu o luptă. Câștig aici, iar apoi câștig medalii.” , spune Ivana Vuleta, campioană europeană.