Javier Mascherano, jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria naţionalei Argentinei, și-a anunțat retragerea

Javier Mascherano, fostul star de la Barcelona şi Liverpool și jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria naţionalei Argentinei (147 selecții), îşi pune ghetele în cui. Sud-americanul şi-a anunţat retragerea din fotbal la 36 de ani. Și-a început cariera în 2003 la River Plate, a trecut prin Brazilia şi apoi a ajuns la West Ham.

De acolo a făcut trecerea la Liverpool şi abia apoi la Barcelona, unde şi-a petrecut cea mai de succes parte a carierei. A câştigat cinci titluri în Spania şi de două ori Champions League, în cei opt ani petrecuţi pe „Camp Nou”.

„Vreau să anunț că mă retrag din fotbal, vreau să mulțumesc acestui club care mi-a dat posibilitatea să-mi termin cariera în Argentina. Din păcate, am jucat mai puțin decât intenționasem. Este un lucru la care mă gândisem în acest moment și astăzi îl comunic. Este cele mai corect. Este timpul să-mi închei cariera din cauza lucrurilor care mi s-au întâmplat. Cel mai corect lucru este să termin astăzi. Mi-am trăit profesia sută la sută, am dat tot ce am mai bun”, a declarat Javier Mascherano după înfrângerea echipei sale, Estudiantes, împotriva Argentinos Juniors (0-1) în a treia zi a Ligii Argentinei.

Exit mobile version