• Australian Open începe luni, 16 ianuarie, și se desfășoară până duminică, 29 ianuarie.
  • Novak Djokovic, de nouă ori campion, care nu este vaccinat, a fost expulzat în ianuarie anul trecut.
  • Anul trecut, jucătorii trebuiau să facă zilnic teste și să se izoleze dacă erau pozitivi.

Jucătorii de la Australian Open nu vor fi nevoiți să facă testele COVID-19 și vor putea juca dacă au virusul. Am vrut doar să urmărim ceea ce se întâmplă în prezent în comunitate”, a declarat directorul turneului, Craig Tiley.

Am făcut un pas mai departe, făcând o recomandare în legătură cu faptul că trebuie să stai departe când ești bolnav”. Anul trecut, jucătorii trebuiau să facă zilnic teste și să se izoleze dacă erau pozitivi și, de asemenea, trebuiau să fie vaccinați, în timp ce în 2021 evenimentul s-a desfășurat într-o bulă biosecurizată.

Novak Djokovic, de nouă ori campion, care nu este vaccinat, a fost expulzat în ianuarie anul trecut, chiar înainte de turneu, din cauza statutului său de COVID-19. Le-am spus clar jucătorilor noștri, precum și personalului nostru, dacă cineva nu se simte bine, să rămână acasă, personalul nostru medical va continua să monitorizeze acest lucru, cu jucătorii în mod individual, de asemenea”. a adăugat Tiley.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Este un mediu normalizat pentru noi și, nu diferit de cricket, vor exista potențial jucători care vor concura cu COVID-19.”

Săptămâna trecută, jucătorul de cricket Matt Renshaw a continuat să joace pentru Australia într-un meci test de cinci zile împotriva Africii de Sud la Sydney, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Australian Open începe luni, 16 ianuarie, și se desfășoară până duminică, 29 ianuarie.