• Kylian Mbappe a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile al lui PSG în Ligue 1.
  • Francezul a marcat golul său cu numărul 139 în meciul cu Lens, scor 3-1, în campionatul Franţei.
  • Prin această victorie, PSG își extinde avansul în fruntea Ligue 1 la nouă puncte.

A fost o altă seară foarte specială pentru Kylian Mbappe, francezul devenind cel mai bun marcator din toate timpurile al lui PSG în Ligue 1. Jucătorul a marcat golul său cu numărul 139 în meciul cu Lens, scor 3-1, în campionatul Franţei, screi Eurosport.

Giganții din Ligue 1 au depășit Lens cu o relativă ușurință, asigurându-și o altă victorie importantă în cursa lor pentru un al 11-lea titlu. Prin această victorie, PSG își extinde avansul în fruntea Ligue 1 la nouă puncte.

Mbappe îl depăşise deja pe Cavani la începutul lunii martie, după ce a devenit cel mai bun marcator în toate competiţiile (203 goluri acum pentru Mbappé, 200 pentru Cavani).

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Lens a fost la conducere încă de la început, dar a rămas cu 10 oameni în minutul 19, când Salis Abdul Samed a văzut cartonașul roșu pentru o manevră cu crampoane asupra lui Achraf Hakimi.

Vitinha a marcat de la distanță pentru a dubla avantajul lui PSG, înainte ca Lionel Messi să finalizeze o mișcare extraordinară și să mărească avantajul lui PSG la trei puncte înainte de pauză.

La începutul reprizei secunde, Lens a recuperat un gol, când Przemyslaw Frankowski a marcat din penalty, după un fault cu mâna în careu al lui Fabian Ruiz.

Citește și