• Meghan Markle plănuiește o petrecere „intimă” pentru ziua de naștere a prințului Archie, care va împlini 4 ani pe 6 mai.
  • Prințul Harry, va încerca să ajungă acasă la câteva ore după ce a participat la încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea.
  • Palatul Buckingham și familia Sussex au anunțat săptămâna aceasta că Markle, 41 de ani, nu va participa la încoronare.

Meghan Markle plănuiește o petrecere „intimă” pentru ziua de naștere a prințului Archie, care va împlini 4 ani pe 6 mai.

Doria Ragland, mama ducesei de Sussex, colegii de școală ai lui Archie și câteva mămici ar urma să participe la petrecerea aniversara a lui Archie, care se va ține la proprietatea din Montecito, California, a Ducelui și Ducesei de Sussex, a declarat o sursă apropiată familiei pentru Page Six.

La aproape 10.000 de kilometri distanță, tatăl lui Archie, Prințul Harry, va încerca să ajungă acasă la câteva ore după ce a participat la încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea, la Westminster Abbey din Londra.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Page Six spune că Harry va zbura cu un zbor comercial, nu privat, și ar putea chiar să se urce într-un zbor înapoi în California după ceremonia de la ora 11 dimineața – ceea ce înseamnă că ar putea ajunge acasă la începutul serii, datorită diferenței de fus orar de opt ore.

Harry va face toate eforturile pentru a se întoarce la timp pentru ziua de naștere a lui Archie”, a spus sursa. „Va fi o petrecere intimă, nu va fi ca My Super Sweet 16 sau la cea de-a 50-a aniversare a lui Portia de Rossi!”.

Palatul Buckingham și familia Sussex au anunțat săptămâna aceasta că Markle, 41 de ani, nu va participa la încoronarea regelui Charles al III-lea, Harry revăzându-și familia pentru prima dată de la debutul cărții sale de memorii „Spare”.

Citește și: