Kylian Mbappe face istorie. Francezul a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile al lui PSG în Ligue 1

A fost o altă seară foarte specială pentru Kylian Mbappe, francezul devenind cel mai bun marcator din toate timpurile al lui PSG în Ligue 1. Jucătorul a marcat golul său cu numărul 139 în meciul cu Lens, scor 3-1, în campionatul Franţei, screi Eurosport.

Giganții din Ligue 1 au depășit Lens cu o relativă ușurință, asigurându-și o altă victorie importantă în cursa lor pentru un al 11-lea titlu. Prin această victorie, PSG își extinde avansul în fruntea Ligue 1 la nouă puncte.

Mbappe îl depăşise deja pe Cavani la începutul lunii martie, după ce a devenit cel mai bun marcator în toate competiţiile (203 goluri acum pentru Mbappé, 200 pentru Cavani).

Lens a fost la conducere încă de la început, dar a rămas cu 10 oameni în minutul 19, când Salis Abdul Samed a văzut cartonașul roșu pentru o manevră cu crampoane asupra lui Achraf Hakimi.

Vitinha a marcat de la distanță pentru a dubla avantajul lui PSG, înainte ca Lionel Messi să finalizeze o mișcare extraordinară și să mărească avantajul lui PSG la trei puncte înainte de pauză.

La începutul reprizei secunde, Lens a recuperat un gol, când Przemyslaw Frankowski a marcat din penalty, după un fault cu mâna în careu al lui Fabian Ruiz.

Citește și

Exit mobile version