• Înaintea meciului, fiul lui Messi, Thiago, a scris versurile imnului neoficial al echipei, Muchachos, în sprijinul tatălui său.
  • El are împreună cu soția sa, Antonella Roccuzzo, trei fii, Mateo, Thiago și Ciro.
  • Echipa de fotbal a Argentinei a fost filmată în timp ce cânta cântecul în vestiare, după victoria împotriva Mexicului din noiembrie.

Lionel Messi sărbătorește prima sa victorie la Cupa Mondială alături de oamenii care înseamnă cel mai mult. Starul fotbalului argentinian, în vârstă de 35 de ani – care a marcat două goluri care au contribuit la victoria Argentinei în fața Franței la Cupa Mondială FIFA 2022 – a primit o îmbrățișare puternică din partea a doi dintre fiii săi pe teren. El are împreună cu soția sa, Antonella Roccuzzo, trei fii, Mateo, Thiago și Ciro.

Momentul dulce a fost surprins pe cameră, cu Messi în genunchi îmbrățișându-și cu entuziasm fiii cu un mare zâmbet pe față. Băieții l-au luat în brațe în timp ce purtau tricouri mov cu numele și numărul tatălui lor (10) pe spate.

Înaintea meciului, fiul lui Messi, Thiago, a scris versurile cântecului „Muchachos Ahora Nos Volvimos a Ilusionar” pentru a-și arăta susținerea pentru tatăl său, pe care mama sa, Antonella, le-a împărtășit pe Instagram Story, potrivit The Indian Express și Daily Mail.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Echipa de fotbal a Argentinei a fost filmată în timp ce cânta cântecul în vestiare, după victoria împotriva Mexicului din noiembrie. De atunci, cântecul a fost adoptat ca imn neoficial al Argentinei pentru Cupa Mondială, fanii cântându-l în timpul meciurilor, iar acesta a fost unul dintre preferatele lui Messi, potrivit ESPN.

Argentina s-a confruntat cu o bătălie grea în fața Franței în finala Cupei Mondiale FIFA 2022. Meciul s-a încheiat la egalitate, 3-3, ceea ce a dus la o lovitură de departajare pentru a decide câștigătorul. În cele din urmă, Argentina a obținut victoria, scor 4-2.

După victorie, Roccuzzo a împărtășit mai multe fotografii adorabile cu familia sărbătorind. Nici măcar nu știu cum să încep”, a scris ea în legenda galeriei. Ce mândrie mare simțim pentru tine @leomessi Îți mulțumim că ne-ai învățat să nu renunțăm niciodată, că trebuie să luptăm până la capăt A FOST ÎN SFÂRȘITUL FOST FĂCUT EȘTI CAMPION MONDIAL, știm ce ai suferit atâția ani, ce ți-ai dorit pentru a obține acest lucru!!!”