• Suporterii lui PSG l-au huiduit pe Messi când crainicul Parc des Princes i-a citit numele.
  • „Aș dori să mulțumesc clubului, orașului Paris și oamenilor săi pentru acești doi ani. Vă doresc toate cele bune pentru viitor”, a spus Messi pe site-ul clubului.
  • Messi a marcat într-o remiză 1-1 la Strasbourg în urmă cu o săptămână pentru a ajuta PSG să câștige al 11-lea titlu în Liga Franței.

Lui Lionel Messi nu i-a păsat de huiduielile din ultimul său meci pentru Paris Saint-Germain, când a pierdut sâmbătă cu 3-2 cu Clermont. Suporterii lui PSG l-au huiduit pe Messi când crainicul Parc des Princes i-a citit numele. Câteva minute mai târziu, Messi a intrat pe teren cu zâmbetul pe buze, ținând mâinile celor trei copii ai săi înainte de fotografia echipei și sărutându-i pe frunte înainte de start, scrie New York Post.

„Aș dori să mulțumesc clubului, orașului Paris și oamenilor săi pentru acești doi ani. Vă doresc toate cele bune pentru viitor”, a spus Messi pe site-ul clubului. În două sezoane la PSG, Messi a câștigat două ligi franceze și Trofeul Campionilor Franței și a marcat 32 de goluri și 35 de pase decisive în toate competițiile.

Messi a marcat într-o remiză 1-1 la Strasbourg în urmă cu o săptămână pentru a ajuta PSG să câștige al 11-lea titlu în Liga Franței, cu un record. Prin înscrierea celui de-al 496-lea gol în carieră, fotbalistul argentinian a doborât și recordul de goluri al lui Cristiano Ronaldo pentru primele cinci ligi ale Europei.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Câștigătorul Cupei Mondiale nu a semnat prelungirea contractului pe care i-a oferit-o PSG, susținut de Qatar, și a fost strâns legat de mutarea într-un club saudit unde ar putea câștiga mai mulți bani decât Ronaldo. Inter Miami este o altă opțiune posibilă, dar nu ar putea egala oferta saudită de sute de milioane de dolari. Messi a încercat din greu să intre pe foaia de scor în ultima zi a ligii franceze.

A avut un șut parat de portarul de la Clermont, Mory Diaw, în minutul 14, a lovit o lovitură liberă în minutul 31 și a tras o lovitură liberă peste bară în al 42-lea.

Citește și: