• Presa catalană informează că hotelul de patru stele al lui Messi, din Barcelona, a primit un ordin judecătoresc de demolare.
  • Hotelul „MiM Sitges” este situat în apropiere de locul unde Messi a locuit pe perioada cât a evoluat pe Camp Nou.
  • Messi deţine, de asemenea, hoteluri în Ibiza şi Majorca, prin intermediul Majestic Hotel Group, şi a cheltuit 30 de milioane de euro pentru clădirea din Barcelona, în 2017.

Lionel Messi a primit luni, la Paris, al şaptelea premiu Ballon d’Or, însă în scurt timp a primit veşti proaste de la Barcelona.

Presa catalană informează că hotelul de patru stele al lui Messi, din Barcelona, a primit un ordin judecătoresc de demolare.

Publicaţia El Confidencial susţine că imobilul de 77 de camere al argentinianului nu respectă standardele urbanistice ale Barcelonei.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Hotelul „MiM Sitges” este situat în apropiere de locul unde Messi a locuit pe perioada cât a evoluat pe Camp Nou.

Messi deţine, de asemenea, hoteluri în Ibiza şi Majorca, prin intermediul Majestic Hotel Group, şi a cheltuit 30 de milioane de euro pentru clădirea din Barcelona, în 2017.

Sursa menţionată susţine că superstarul a cumpărat hotelul fără să ştie că Primăria ordonase deja demolarea acestuia, ca urmare a nerespectării codurilor de construcţie.

Balcoanele hotelului ar fi prea mari, iar clădirea s-ar putea chiar prăbuşi dacă acestea ar fi reduse sau demolate.

Se pare, de asemenea, că nici planul de urgenţă în caz de incendiu nu a îndeplinit standardele autorităţilor.

Messi a fost informat de existenţa ordinul de demolare chiar de către ziarul spaniol, care l-a abordat pentru a face un comentariu.

Hotelul a fost lăudat pentru abordarea sa în ceea ce priveşte sustenabilitatea, 80% din materialele folosite pentru construcţia clădirii fiind refolosite sau reciclabile.

În plus, hotelul are rezervoare mari care colectează apa reziduală de la fiecare duş, care este apoi filtrată pentru a fi folosită în toalete şi pentru udarea plantelor.