UPDATE

Leo Messi a semnat cu PSG și va purta tricoul cu numărul 30 la noua sa echipă. La Paris, argentinianul va câștiga 35 milioane de euro pentru fiecare an de contract şi va fi coleg cu fotbalişti precum Neymar, Mbappe, Sergio Ramos şi Donnarumma.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Lionel Messi și Paris Saint-Germain au ajuns la un acord în ceea ce privește transferul său în capitala Franței, relatează The Athletic.

Din momentul în care Barcelona a anunţat, joia trecută, că Messi nu va rămâne pe Camp Nou, PSG a pornit negocierile cu fotbalistul argentinian.

Se pare că Messi, jucător liber de contract, va primi o primă de instalare 25 de milioane de euro și i s-a prezentat un contract pe doi ani cu un salariu net de 25 de milioane de euro pe an; înțelegerea include o opțiune pentru un al treilea an.

Presa din Spania a sugerat noaptea trecută că Barcelona a făcut o ultimă încercare de a-l păstra pe Messi pe Camp Nou. Dar surse apropiate jucătorului au negat că ar fi primit o propunere oficială. El a acceptat acum oferta celor de la PSG.

Barcelona a confirmat joi, într-un comunicat, că Messi, care este liber de contract de la 1 iulie, când i-a expirat contractul cu clubul, nu va rămâne la club „din cauza unor obstacole financiare și structurale”.

Duminică dimineață, Messi a izbucnit în lacrimi când a confirmat că părăsește Barcelona după 21 de ani, la conferința de presă de adio.

El a spus: „Anul acesta, eu și familia mea eram convinși că vom rămâne aici, acasă, asta ne doream cu toții. Am crezut că vom rămâne aici, la Barcelona. Timpul pe care l-am petrecut aici a fost extraordinar. Astăzi trebuie să spun la revedere la toate acestea”.