Mai multe echipe s-ar fi retras deja din Superliga Europeană. Competiţia ar putea fi abandonată

superliga-europeana Foto: Profimedia
  • Superliga Europeană ar putea fi abandonată complet
  • Mai multe echipe s-ar putea retrage, potrivit informaţiilor din presa internaţională
  • Chelsea, Manchester City, Manchester United sau Barcelona, printre echipele care nu mai vor în Superligă

La doar câteva zile de la anunţul care a zguduit lumea fotbalului, Superliga Europeană ar putea fi abandonată complet.

Chelsea şi Manchester City, două dintre cele şase echipe din Premier League care şi-au anunţat participarea, se pregătesc deja să părăsească noua competiţie, scrie The Telegraph. Totodată, nici Manchester United nu mai vrea în competiţie. Jucătorii, în frunte cu Luke Shaw şi Harry Maguire, au vorbit cu patronul echipei, Ed Woodward, pentru a îi cere explicaţii. Presa internaţională scrie că jucătorii sau antrenori nu au fost consultaţi de cluburi când s-a lua decizia de a crea Superliga Europeană.

Dar echipele din Anglia nu ar fi singure. Presa spaniolă scrie şi că Atletico Madrid ar urma să facă acest lucru, în timp ce Juan Laporta, preşedintele FC Barcelona, a făcut un pas în spate şi a spus că decizia va fi luată de conducerea clubului.

Există informaţia că cele 12 cluburi se vor întâlni pentru a abandona total proiectul. Cu toate acestea, Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid şi cel care ar urma să conducă Superliga, a declarat că existe deja semnate contracte, ceea ce înseamnă că o echipă nu poate ieşi atât de uşor din competiţie.