• Rapinha și Fermin Lopez au marcat golurile echipei lui Xavi în meciul încheiat 2-2.
  • Sevilla a trecut cu 5-1 de Almeria, pe teren propriu, în etapa a 7-a din LaLiga.
  • Garnacho, Casemiro și Martial au înscris în victoria cu 3-0 cu Crystal Palace.
  • Arkadiuz Milik a marcat unicul gol al meciului cu Lecce Juve urcă pe locul 2 în clasament.

Este etapă intermediară în marile campionate ale Europei, iar marile echipe de pe continent încă își „încălzesc motoarele” în acest început de sezon, scrie UEFA.

Surpriza serii vine din Spania, acolo unde campioana Barcelona s-a împiedicat în deplasarea de la Mallorca. A fost 2-2 într-un meci în care echipa lui Xavi nu s-a regăsit. Mallorca a deschis scorul în minutul 8, când Muriqi a profitat de o degringoladă în careul catalanilor.

Barcelona a egalat în minutul 41, când Raphinia a marcat din marginea careului de 16 metri cu un șut perfect la colțul lung. Nu a fost 1 la 1 la pauză, pentru că Prats a marcat în ultimul minut de prelungiri, după un nou episod de somn în apărarea blaugrana.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
NOKIA RELANSEAZĂ MODELUL 3210

În repriza a doua, Xavi i-a introdus pe Lamine Yamal și pe Lewandowski și asta s-a vazut pe teren. Barca a egalat în minutul 75, prin Fermin, după ce Lewandowski a sărit peste mingea trimisă în careu de Raphinia.

Manchester United a bătut cu 3-0 echipa Crystal Palace

Tot în Spania, Sevilla a stabilit scorul serii, după ce a trecut cu 5 la 1 de Almeria. A fost 3 la 0 la pauză pentru Sevilla, după ce En Nesyri, Lukebakio și Suso au marcat pentru andaluzi. Asediul la poarta Almeriei a continuat si în repriza a doua. Lamela a facut 4-0 in minutul 51, pentru ca Salas să închidă tabela în al doilea minut de prelungiri. Golul de onoare al Almeriei a fost marcat de Suarez, din penalty, în minutul 71.

Cupa Ligii Angliei a debutat în noul sezon. Manchester United s-a impus fără emoții în partida jucată acasă, cu Crystal Palace. A fost 3 la 0 pentru diavoli, după golurile înscrise de Garnacho, Casemiro și Martial.

În Italia, Juventus a trecut la limită, scor 1-0, de Lecce. Unicul gol al partidei a fost marcat de Milik, în minutul 57. După 6 etape, Juventus este pe 2 în Serie A, cu 13 puncte, la două distanță de liderul Inter Milano.

Citește și: