• Christian Eriksen a transmis un nou mesaj colegilor săi de la naționala Danemarcei
  • Mesajul a fost transmis de către pagina oficială de Facebook a fostei sale echipe, Tottenham Hotspur
  • Următoarele meciuri ale Danemarcei sunt joi, împotriva Belgiei, respectiv luni, contra Rusiei

Christian Eriksen a transmis un nou mesaj colegilor săi de la naționala Danemarcei. Mesajul a fost transmis de către pagina oficială de Facebook a fostei sale echipe, Tottenham Hotspur.

Astfel, actualul fotbalist al celor de la Inter Milano, a transmis că este bine, dar mai trebuie să treacă prin câteva teste. Christian Eriksen a mulțumit public, din nou, tuturor celor care l-au susținut. De asemenea, el își va susține conaționalii și îi motivează, spunându-le să joace „pentru toată Danemarca”.

„Salutare tuturor, vă mulțumesc mult pentru urările și mesajele uimitoare din toată lumea. Înseamnă mult pentru mine și familia mea. Sunt bine – ținând cont de circumstanțe. Mai trebuie să fac niște teste la spital, dar mă simt bine. Acum, voi susține băieții din echipa națională în meciurile următoare. Jucați pentru toată Danemarca”, este mesajul lui Eriksen, transmis de pagina oficială a lui Tottenham.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI

Următoarele meciuri ale Danemarcei sunt joi, împotriva Belgiei, respectiv luni, contra Rusiei. Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca – Finlanda de la Euro 2020, iar medicii susțin că acesta ar fi murit preț de câteva minute.