• Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat, vineri seara, că ministerul pe care îl conduce este alături de Simona Halep.
  • Ministrul Sportului spune că Halep este un reper în tenisul românesc şi cel mondial, a inspirat noi generaţii, iar impactul pe care astfel de sportivi, de talie mondială, îl au asupra sportului este unul major.
  • Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an.

Suntem alături de Simona, spune ministrul Sportului Eduard Novak, după ce sportiva din România a fost suspendată provizoriu de Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open în acest an.

FOTO – Captură de ecran Facebook

Ministrul Sportului spune că Simona Halep este un reper în tenisul românesc şi cel mondial, a inspirat noi generaţii de tineri care s-au îndreptat către tenis, iar impactul pe care astfel de sportivi, de talie mondială, îl au asupra sportului este unul major.

Ministerul Sportului susţine, prin politicile şi valorile promovate, sportul de performanţă bazat pe spiritul fairplay şi corectitudine. Suntem alături de Simona şi sperăm să se clarifice cât mai curând această situaţie” , a transmis Eduard Novak.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an. Fostul număr 1 mondial anunţase anterior că îşi încheie sezonul.