• Presa internaţională a reacționat după ce fostul lider WTA Simona Halep a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă şi suspendată provizoriu.
  • Halep suspendată pentru dopaj: ,,A luat substanţe interzise la US Open” , a titrat Gazzetta dello Sport, adăugând: ,,Şoc în lumea tenisului. ITIA a confirmat că Simona Halep, 31 de ani, a fost suspendată pentru dopaj”.
  • Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an.

Presa internaţională scrie pe larg vineri despre suspendarea provizorie de către Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis a Simonei Halep pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an.

Şoc în lumea tenisului. Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a confirmat că Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, a fost suspendată pentru dopaj. ITIA i-a trimis româncei, fost număr unu mondial şi actualul număr 9 în clasament, o notificare de încălcare a regulilor antidoping la 7 octombrie 2022” , scrie Gazzeta dello Sport.

Cum a reacționat presa internațională

Agenţia Reuters notează că Simona Halep a negat că a luat cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă şi anunţă că începe cel mai greu „meci” din viaţa ei.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Astăzi începe cel mai greu meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost depistată pozitiv la o substanţă numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică” , a scris ea pe Twitter.

Simona Halep: Fostul număr unu mondial a fost suspendat provizoriu pentru dopaj” , notează BBC Sport.

Dubla campioană de Mare Şlem Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului, după ce a picat un test antidoping în timpul US Open din august” , scrie AP.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an. Fostul număr 1 mondial anunţase anterior că îşi încheie sezonul.