• Nadia a fost și este un exemplu pentru milioane de copii care visează să ajungă pe cea mai inaltă treaptă a podiumului.
  • Un exemplu de profesionalism, de dorință de victorie, dar și de modestie.
  • Fiecare sportiv are momente grele, momente de cumpănă. Diferența dintre victorie și eșec o face de multe ori modul în care știi să te motivezi în clipele importante. Nadia are sfatul perfect pentru sportivi.

Nadia. Cel mai cunoscut nume în gimnastica feminină. Cuvintele sunt sărace când vorbim despre uriașele performanțe ale Zeiței de la Montreal.

Nadia a fost și este un exemplu pentru milioane de copii care visează să ajungă pe cea mai inaltă treaptă a podiumului.

Un exemplu de profesionalism, de dorință de victorie, dar și de modestie.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Eu sunt onorată că, după 45 de ani, istoria acelui 10 încă inspiră și motivează generația de astăzi. Gimnastica este un sport complex și frumos, este un sport de bază care ajută la orice sport pe care dorești să-l faci. Este mișcare, este sport, este sănătate”, a spus Nadia Comăneci.

Fiecare sportiv are momente grele, momente de cumpănă. Diferența dintre victorie și eșec o face de multe ori modul în care știi să te motivezi în clipele importante. Nadia are sfatul perfect pentru sportivi.

„Mă gândeam mereu la faptul că am început acest sport pentru că am avut curiozitate și pasiune. Și este extrem de important să te gândești mereu la dragostea pe care o ai față de ceea ce faci. De acolo îți iei energia și de la oamenii din jurul tău, care te susțin și atunci când e bine și atunci când e mai puțin bine”. a adăugat sportiva.