• Maternitatea a ajutat-o pe Naomi Osaka să aibă o nouă mentalitate atunci când lucrurile devin dificile pe teren.
  • Osaka va juca în turul al doilea cu o altă fostă nr. 1, Karolina Pliskova, triplă campioană la Brisbane International.
  • Osaka nu a jucat anul trecut la Australian Open și a spus ulterior că era însărcinată.

Maternitatea a ajutat-o pe Naomi Osaka să aibă o nouă mentalitate atunci când lucrurile devin dificile pe teren.

În primul său meci competitiv din septembrie 2022, cvadrupla câștigătoare de turnee majore a fost întreruptă în timp ce servea pentru meci și a avut nevoie de trei mingi de meci în tie-break înainte de a converti o victorie cu 6-3, 7-6 (9) în fața Tamarei Korpatsch, luni, la Brisbane International, scrie AP.

Osaka nu a jucat anul trecut la Australian Open și a spus ulterior că era însărcinată. Ea și partenerul ei, rapperul Cordae, au devenit părinții lui Shai în Los Angeles, în iulie.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Este o mare schimbare”, a spus Osaka, fostă nr. 1, despre revenirea în circuit în calitate de mamă. „Îmi place foarte mult pentru că… într-un fel aș spune că (Shai) m-a ajutat să cresc atât de mult și atât de repede.

„În afara terenului, sunt mai conștientă de oameni și îi apreciez mult mai mult – chiar și pe adversarele mele și tot”, a mai spus ea. „Pe teren mă ajută să fiu puternică și să rămân mai mult ancorată în prezent”.

Citește și