• Superstarul PSG, Neymar, a acceptat să se alăture echipei Al-Hilal, din Saudi Pro League, pentru o sumă de aproximativ 90 de milioane de euro.
  • Jucătorul în vârstă de 31 de ani va efectua luni vizita medicală, iar contractul pe doi ani va fi încheiat la scurt timp după aceea.
  • Acest transfer este unul dintre multe altele din ultima vreme în care mulți fotbaliști de profil, printre care Ronaldo și Messi, s-au mutat în lumea arabă.

Atacantul brazilian Neymar va juca în Arabia Saudită după ce Al Hilal, din Pro League, a ajuns la un acord pe 2 ani cu Paris St Germain, a anunţat luni presa saudită de stat.

Publicaţia franceză L’Equipe a afirmat că acordul i-ar putea aduce lui Neymar (31 ani), 160 de milioane de euro.

Taxa de transfer ar fi fost de aproximativ 90 de milioane de euro, plus adaosuri şi sub rezerva efectuării vizitei medicale.Surse apropiate de operaţiune au declarat pentru Reuters că Neymar a efectuat luni vizita medicală la Paris şi ar urma să ajungă la Riad miercuri pentru a fi prezentat fanilor pe stadionul Regele Fahd.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Al Hilal, condusă de antrenorul portughez Jorge Jesus, joacă sâmbătă cu Al Fayha, iar Neymar este aşteptat să poarte tricoul cu numărul 10.