• Mare fan Kansas City Chiefs, Taylor Swift a fost și ea la meci.
  • 15 spectatori au ajuns la spital pentru că au înghețat în tribune la minus 20 de grade.
  • La 61 de ani, spaniolul Carlos Sainz, tatăl pilotului din Formula 1 – a câștigat pentru a 4-a oara Raliul Dakar.

Portarul nationalei, Horațiu Moldovan, se transferă de la Rapid la Atletico Madrid. Spaniolii trebuie doar să pocnească din degete pentru transfer. Moldovan are clauză de doar 800.000 de euro. Cine plătește, îl ia automat. Atletico i-a propus un contract pe 4 ani și jumătate, timp în care portarul român va câștiga 5 milioane de euro.

Atmosfera e bună la Atletico. Simeone s-a răzbunat pe Ancelotti pentru înfrângerea de săptămâna trecută din Supercupa Spaniei. Acum Atletico a eliminat-o pe Real din Cupă. A fost 2-2 după 90 de minute și 4-2 după prelungiri.

Cu cât trec anii, cu atât ești șofer mai bun! La 61 de ani, spaniolul Carlos Sainz, tatăl pilotului din Formula 1 – a câștigat pentru a 4-a oara Raliul Dakar – poreclit și cursa morții. Prima sa victorie a fost în 2010.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

La moto, campion a devenit americanul Ricky Brabec. Românul Mani Ghieneș a terminat pe 23 Dakar-ul – care în acest an s-a ținut doar în Arabia Saudită.

Și… a venit raportul medical după meciul de fotbal american de la Kansas City – câștigat de gazde contra lui Miami Dolphins. Jucătorii nu au pățit nimic, doar spectatorii. 15 au ajuns la spital pentru că au înghețat în tribune la minus 20 de grade – al 4-lea cel mai friguros meci din istoria NFL. Au stat la bustul gol – este explicația medicilor.

la secunda 10 si danseaza in tribune. Mare fan Kansas City Chiefs, Taylor Swift a fost și ea la meci… dar nu la bustul gol. Artista nu a înghețat pentru că s-a imbrăcat bine și a și dansat în tribune.

Citește și