• Novak Djokovic s-a retras de la Openul Canadei de luna viitoare de la Toronto.
  • Sârbul în vârstă de 36 de ani a pierdut finala de la Wimbledon în cinci seturi în fața spaniolului Carlos Alcaraz.
  • El va fi înlocuit de americanul Christopher Eubanks pe tabloul principal.

Novak Djokovic s-a retras de la Openul Canadei de luna viitoare de la Toronto din cauza oboselii, au anunțat organizatorii turneului. Sârbul în vârstă de 36 de ani a pierdut finala de la Wimbledon în cinci seturi în fața spaniolului Carlos Alcaraz, numărul unu mondial, în urmă cu o săptămână, scrie BBC.

Alcaraz, liderul clasamentului ATP, prezent la Nisa cu ocazia Cupei Hopman, l-a împiedicat pe Djokovic să cucerească al cincilea său titlu consecutiv la Wimbledon, provocându-i sârbului primul eşec pe iarba londoneză începând din 2017.

El va fi înlocuit de americanul Christopher Eubanks pe tabloul principal. Întotdeauna m-am bucurat de timpul petrecut în Canada, dar după ce am vorbit cu echipa mea, credem că aceasta este decizia corectă de luat”, a declarat Djokovic.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Aș dori să-i mulțumesc lui Karl Hale, directorul turneului, pentru că a înțeles această decizie”, a adăugat el. De 23 de ori campion de Grand Slam, Djokovic a câștigat de patru ori turneul Masters de la Toronto. Turneul începe pe 7 august.

Citește și