Novak Djokovic se retrage din turneul Masters de la Toronto. De ce a luat tenismenul această decizie

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Novak Djokovic s-a retras de la Openul Canadei de luna viitoare de la Toronto din cauza oboselii, au anunțat organizatorii turneului. Sârbul în vârstă de 36 de ani a pierdut finala de la Wimbledon în cinci seturi în fața spaniolului Carlos Alcaraz, numărul unu mondial, în urmă cu o săptămână, scrie BBC.

Alcaraz, liderul clasamentului ATP, prezent la Nisa cu ocazia Cupei Hopman, l-a împiedicat pe Djokovic să cucerească al cincilea său titlu consecutiv la Wimbledon, provocându-i sârbului primul eşec pe iarba londoneză începând din 2017.

El va fi înlocuit de americanul Christopher Eubanks pe tabloul principal. Întotdeauna m-am bucurat de timpul petrecut în Canada, dar după ce am vorbit cu echipa mea, credem că aceasta este decizia corectă de luat”, a declarat Djokovic.

Aș dori să-i mulțumesc lui Karl Hale, directorul turneului, pentru că a înțeles această decizie”, a adăugat el. De 23 de ori campion de Grand Slam, Djokovic a câștigat de patru ori turneul Masters de la Toronto. Turneul începe pe 7 august.

Citește și

Exit mobile version