• Novak Djokovic va participa la Australian Open în baza unei scutiri medicale.
  • Sârbul nu a dezvăluit niciodată dacă este sau nu vaccinat.

Novak Djokovic va juca la Australian Open după ce „telenovela” legată de statutul său de vaccinare s-a încheiat, numărul 1 mondial anunțând că urmează să participe la primul Grand Slam al anului în baza unei scutiri medicale.

Participarea lui Djokovic, care concurează pentru al 10-lea titlu la Australian Open și pentru recordul de 21 de Grand Slam-uri câștigate, era pusă sub semnul îndoielii, după ce s-a anunțat că toți jucătorii trebuie să fie complet vaccinați pentru a putea juca.

Sârbul a declarat de fiecare dată că este promotorul libertății de alegere și nu a dezvăluit niciodată dacă este sau nu vaccinat.

Recomandări

AI PRIMAR A.I. AVATAR
HAMAS ATACĂ TEL AVIV
TURBULENȚELE SUNT ÎN CREȘTERE
CHARLES LECREC A CÂȘTIGAT CURSA DE LA MONACO
13 OAMENI MOR ÎN URMA TORNADELOR
SCHOLZ ARE „REGULI CLARE" PENTRU UCRAINA

Dar, după ce anterior s-a dezvăluit că o serie de jucători nevaccinați au primit scutiri medicale, Djokovic a dezvăluit vestea la scurt timp și se va alătura lui Rafael Nadal, Daniil Medvedev, Alexander Zverev și Stefanos Tsitsipas, în lupta pentru primul mare trofeu al anului.

Am petrecut un timp fantastic, de calitate, cu cei dragi, în această pauză, iar astăzi mă îndrept spre Down Under, datorită unei scutiri medicale. Hai 2022″, a spus Novak Djokovic, numărul 1 mondial în clasamentul ATP.