• Părinții și copiii pot face sport azi în Parcul Lumea Copiilor din București.
  • Larisa Iordache îi inspiră pe cei prezenți să facă sport zilnic.
  • Azi afli în ce constă scrima, patinajul artistic, acrobația și atletismul.

A doua ediție a evenimentului SuperEroi pentru Viață aduce zeci de mii de copii însoțiți de părinți în Parcul Lumea Copiilor din București. Inițiativa Itsy-Bitsy promovează mișcarea, sportul și obiceiurile unei vieți sănătoase. Cei mici au ocazia să testeze gratuit diverse sporturi, să descopere activitatea cluburilor sportive și chiar să se întâlnească cu mari campioni sportivi din România. Este și cazul gimnastei Larisa Iordache.

„Am dat startul cursei portocalii și ne-am distrat foarte tare. Energia este una pozitivă și foarte frumoasă pentru că atunci când copiii sunt alături de părinți, se armonizează atmosfera. Eu m-am energizat alături de ei. Cred că părinții trebuie să fie primul exemplu al copiilor. Copiii fac ceea ce văd în casă, dar le pot spune că mâncarea sănătoasă, cu sportul și natura merg în mână”, a declarat gimnasta Larisa Iordache la Aleph News.

De dimineață de la ora 9:00, antrenori, profesori și sportivi de toate vârstele au umplut Parcul Lumea Copiilor și îi vor invita pe cei mici să testeze și să afle informații despre sporturi ca: gimnastică, dans sportiv, street dance, fotbal, baschet, scrimă, tenis de câmp și de masă, rugby, karate, șah, patinaj artistic pe role, Qi Gong, sărituri cu coarda, acrobații, lupte, caiac, atletism, scufundări, înot, polo, Ju Jitsu, yoga, călărie.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
SE RĂCEȘTE VREMEA
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT

Citește și