• Celine Dion a reflectat asupra diademei cu cristale pe care a purtat-o la nunta din 1994 cu regretatul ei soț, René Angélil.
  • Angélil a murit în 2016 la vârsta de 73 de ani, în urma unei lupte cu cancerul.
  • Cântăreața a purtat o tiară cu 2.000 de cristale Swarovski.

Legendara cântăreață, în vârstă de 56 de ani, a împărtășit detalii despre multe dintre momentele sale iconice din lumea modei în timpul unui interviu video acordat în cadrul seriei „Life in Looks” a revistei Vogue. La un moment dat, cântăreața a reflectat asupra diademei cu cristale pe care a purtat-o la nunta din 1994 cu regretatul ei soț, René Angélil, scrie The Independent.

Pentru această ocazie, Dion a purtat o diademă de aproape șapte kilograme, care conținea 2.000 de cristale Swarovski și era atașată de un voal. Vorbind pentru Vogue, câștigătoarea premiului Grammy a dezvăluit că tiara a fost „cusută” pe capul ei.

Ea a explicat că a exersat mersul la altar cu tiara înainte de nuntă, care a avut loc la Bazilica Notre-Dame din Montreal. Însă, când a venit ziua cea mare, aceasta s-a desfășurat pe covorul din biserică, și nu pe podeaua de lemn pe care exersase, iar acest lucru a afectat modul în care tiara se simțea pe capul ei.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

„Am exersat și totul este neted și totul este în regulă, dar când a trebuit să intru în catedrală, nu era o podea de lemn, este un covor”, și-a amintit ea. În cele din urmă, cei doi au spus „Da” în fața a 500 de invitați, dar mai târziu, în cursul serii, Dion s-a trezit rănită de tiara.

„Când am scos tiara, m-am tăiat pentru că presiunea era prea mare”, a explicat ea. „A doua zi, când m-am trezit, m-am uitat în oglindă și aveam mărimea unui ou în mijlocul frunții”. Lui Dion i s-au prescris antibiotice pentru umflături, pe care le-a luat timp de trei săptămâni.

În ciuda rănii, vedeta pop a recunoscut că nu ar schimba nimic în legătură cu ziua specială. „Acesta este un moment care mă va însoți pentru tot restul vieții mele”, a spus ea, în timp ce se uita la o fotografie cu ea în rochia de mireasă. „Rochia nu ar fi putut fi suficient de mare. Aș fi putut avea de trei ori mai mare pe cap. Aș fi putut avea șase rochii diferite în acea seară”.

Vorbind despre răposatul ei soț Angélil, care a murit în 2016 la vârsta de 73 de ani, în urma unei lupte cu cancerul, Dion a spus: „Am fost foarte fericită. Încă îi simt prezența atât de mult. A fost, și încă este, o ființă umană atât de minunată. El a adus ce e mai bun în mine. Chiar a făcut-o”.

Cuplul a avut împreună trei fii: René-Charles Angélil, în vârstă de 23 de ani, și gemenii Eddy Angélil și Nelson Angélil, în vârstă de 14 ani.

Citește și