Prima reacție a Larisei Iordache după ce s-a retras din finala olimpică la bârnă: „Durerea este peste limita mea de suportabilitate ca om”

Foto: Facebook

„Nu vom înţelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente, când ai nevoie să te lase să mergi liniştit spre ce vrei tu să faci.

Am încercat şi am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit… durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om.

Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine şi pentru fiinţa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lângă mine şi nu mai pot obţine un cuvânt de încurajare de la ea…

Însă ştiu că am iubirea necondiţionată a familiei mele. Vă iubesc!

Este greu, greu… pentru că de data asta chiar am crezut că o să fie bine totul.
Însa drumul nu se opreşte aici cu această şansă nefructificată.

Momentan pun puţină pauză şi o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul, atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic.”

Iordache nu a uitat să le transmită un mesaj şi celor care o pregătesc: „Antrenorilor mei vreau să le spun că îi iubesc pentru că indiferent de situaţie ei au crezut în mine şi în tot ceea ce am facut. Şi pentru că au pornit cu mine pe drumul acesta, chiar când nu aveam pe nimeni lângă noi.

Şi vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat şi m-au încurajat.”