• Pablo Mari spune că este norocos că mai este în viață după ce a suferit un atac cu cuțitul într-un supermarket.
  • În vârstă de 29 de ani, fundașul lui Arsenal se bucura de o pauză de relaxare, când un atacator ar fi luat un cuțit de pe rafturi înainte de a ataca clienții.
  • Mari, care a fost înjunghiat în spate, se pare că este una dintre cele șase victime ale atacului neprovocat.

Fotbalistul Pablo Mari spune că este norocos că mai este în viață după ce a suferit un atac cu cuțitul într-un supermarket. În vârstă de 29 de ani, fundașul lui Arsenal este în prezent la echipa Monza din Serie A și se bucura de o ieșire liniștită cu soția și fiul său de patru ani, când un atacator ar fi luat un cuțit de pe rafturi înainte de a ataca clienții.

Mari, care a fost înjunghiat în spate, se pare că este una dintre cele șase victime ale atacului neprovocat, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața în mod tragic. După ce a fost transportat pe calea aerului la un spital din Milano, situat în apropiere, se așteaptă ca Mari să se recupereze complet.

Descriindu-i incidentul directorului general al Monza, Adriano Galliani, Mari a spus: Nu a fost un accident. Eram cu căruciorul cu copilul meu înăuntru și am simțit o durere atroce în spate. Apoi, acel bărbat l-a înjunghiat pe altul în gât. Eu am avut noroc, dar am văzut o persoană murind în fața mea.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

Înjunghiat la doar câțiva centimetri de plămân, Mari a fost ținut în spital peste noapte, pentru ca personalul să poată urmări cu atenție starea sa. Starul lui Arsenal a suferit și o rană la gură în urma atacului șocant, care a avut loc în jurul orei locale 18.30. Galliani a scris pe Twitter: Dragă Pablo, suntem cu toții aici, aproape de tine și de familia ta, te iubim, continuă să lupți așa cum știi să faci, ești un războinic și te vei face bine în curând”.

Mari urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, dar CEO-ul Monza a divulgat că este cu moralul ridicat și a glumit că ar putea chiar să se prezinte din nou la antrenamente luni. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost arestat de autoritățile locale.

Mikel Arteta, șeful lui Arsenal, a oferit o actualizare a situației lui Mari după înfrângerea din Europa League cu PSV. El a spus: Am fost foarte încântat. Tocmai am aflat. Știu că el a luat legătura cu rudele sale. Este în spital, dar pare să fie bine”.

O declarație a celor de la Arsenal a fost transmisă: Suntem cu toții șocați să auzim vestea îngrozitoare despre înjunghierea din Italia, care a băgat mai multe persoane în spital, inclusiv pe fundașul nostru central Pablo Mari. Am luat legătura cu agentul lui Pablo, care ne-a spus că acesta se află în spital și că nu este grav rănit. Gândurile noastre sunt alături de Pablo și de celelalte victime ale acestui incident îngrozitor.”