Euro 2020: Duminică are loc prima partidă pe Arena Națională. Programul meciurilor de astăzi

arena nationala pregatita pentru euro 2020. Arena Națională găzduiește 4 meciuri la EURO 2020. Foto: Primăria Municipiului Bucureşti
  • 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri, mobilizați la meciul de pe Arena Națională
  • Austria va întâlni selecţionata de fotbal a Macedoniei de Nord, pe terenul din București
  • Primăria Capitalei asigură gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale STB, pentru participanţii la Campionatul European de Fotbal – UEFA 2020

Mai multe meciuri sunt programate duminică, în cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2020.

A doua zi a turneului final al Campionatlui European are partide care se anunță spectaculoase. Anglia va juca împotriva Croației, de la ora 16. La București, pe Arena Națională, Austria are meci cu Macedonia de Nord, de la ora 19. Partida dintre Țările de Jos și Ucraina va încheia seara fotbalistică, într-o confruntare ce începe la 22.

  • Grupa D
  • Anglia – Croaţia, ora 16.00
  • Grupa C
  • Austria – Macedonia de Nord
  • Olanda – Ucraina, ora 22.00

Austria va întâlni selecţionata de fotbal a Macedoniei de Nord, duminică, într-un meci din Grupa C a EURO 2020, ce se va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti.

2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri, mobilizați

Aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor fi mobilizați pentru a asigura liniștea și ordinea publică la meciul de duminică de pe Arena Națională.

Dispozitivul nostru va fi dimensionat în funcţie de fiecare eveniment în parte. Anticipez acum pentru primul eveniment, meciul din data de 13, vor fi alocaţi aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri care vor acţiona într-un sistem integrat. Dar fiecare eveniment va avea particularitatea sa şi vom dimensiona dispozitivul în funcţie de necesităţi”, a spus Georgian Enache, reprezentant al Jandarmeriei Române.

Gratuitate pe mijloacele de transport STB, pentru participanţii la UEFA 2020

Primăria Capitalei asigură gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale STB, pentru participanţii la Campionatul European de Fotbal – UEFA 2020. Pentru deplasarea suporterilor se înfiinţează linia expres 700 şi se suplimentează alte șase linii ale STB.