• PSG i-a oferit un contract pe 3 ani lui Messi
  • Messi devine liber de contract în această vară de la Barcelona
  • Știrea e dată de cel care a aflat primul de trecerea lui Neymar la PSG
  • Francezii sunt convinși că starul Barcelonei va juca la ei din vară

E știrea zilei în fotbalul mondial. Ea vine de la jurnalistul brazilian Marcelo Bechler care locuiește în Barcelona – e cel care a aflat primul că Neymar va pleca de la Barcelona la PSG pe 200 de milioane de euro.

Tot el a aflat anul trecut că Messi a trimis un fax conducerii prin care cerea să fie lăsat să plece. Messi a câștigat jumătate de miliard de euro din ultimul contract cu Barcelona. Tot undeva la jumătate de miliard va trebui să-i pună pe masă și PSG ca să-l convingă pe Messi să vină la Paris.

Lionel Messi, semne clare că va părăsi FC Barcelona

Deși e argentinian și joacă în Spania, Messi și-a luat un apartament tocmai în Miami. Starul Barcelonei a plătit 7,3 milioane de dolari pentru noua locuință. Apartamentul are 700 de metri pătrați, plus 200 de metri pătrați de terase. Mai are și o pivniță cu 1.000 de sticle de vin vechi.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Noua casă a lui Messi ar putea să îți dezvăluie și viitorul atacantului. Contractul lui cu Barcelona se încheie vara aceasta, și sunt zvonuri că ar putea ajunge la Inter Miami, echipa de fotbal patronată de David Beckham.