• Organizatorii de la Paris estimează că suma va creşte la 10 milioane pentru extravaganţa sportivă din 26 iulie -11 august.
  • „Este un record deţinut de Jocurile de la Atlanta din 1986, de 8,3 milioane de bilete”, a declarat joi pentru AFP organizatorul Jocurilor din 2024, Tony Estanguet.
  • El a adăugat: „Suntem mândri că am bătut deja recordul, dar putem face şi mai mult”.

Jocurile Olimpice de la Paris au deja o medalie de aur înainte de a începe, cu 8,6 milioane de bilete vândute, un record.

„Este un record deţinut de Jocurile de la Atlanta din 1986, de 8,3 milioane de bilete, şi l-am depăşit acum ceva timp”, a declarat joi pentru AFP organizatorul Jocurilor din 2024, Tony Estanguet.

„Suntem la 8,6 milioane de bilete pentru Jocurile Olimpice şi peste un milion pentru Jocurile Paralimpice”, a relatat el.

Recomandări

ISRAEL ȘI HAMAS ACCEPTĂ ACORDUL SUA
S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
VIKTOR ORBAN S-A ÎNTÂLNIT CU TRUMP
„COOLCATIONING” E NOUL TREND
HAOSUL DE PE VALEA OLTULUI E PE DN 1

Organizatorii de la Paris estimează că suma va creşte la 10 milioane pentru extravaganţa sportivă din 26 iulie -11 august şi la 3,4 milioane pentru Jocurile Paralimpice organizate între 28 august şi 8 septembrie.

„Vestea bună este că în această ultimă etapă punem la dispoziţie un număr de bilete pentru o mulţime de sporturi”, a declarat Estanguet.

El a adăugat: „Suntem mândri că am bătut deja recordul, dar putem face şi mai mult”.

Citește și