• Comitetul de organizare Paris 2024 a atins pragul simbolic de alocare sau vânzare a unui milion de bilete pentru Jocurile Paralimpice.
  • Triatlonul (Pont Alexandre III), echitaţia (Palais de Versailles) şi tirul (Centrul Naţional de Tir Chateauroux) sunt toate sold out.
  • Jocurile Paralimpice vor avea loc în capitala Franţei în perioada 28 august – 8 septembrie.

Comitetul de organizare Paris 2024 a atins pragul simbolic de alocare sau vânzare a unui milion de bilete pentru Jocurile Paralimpice care vor avea loc în capitala Franţei în perioada 28 august – 8 septembrie.

Casa de bilete pentru Jocurile Paralimpice a fost deschisă la 9 octombrie pe site-ul „tickets.paris2024.org”, cu 2,8 milioane de bilete puse în vânzare, iar miercuri a atins pragul de un milion. Aceasta reprezintă însă doar puţin peste o treime din cele 2,8 milioane de bilete disponibile pentru Jocurile Paralimpice din 28 august – 8 septembrie.

La 100 de zile până la deschiderea Jocurilor Paralimpice, Paris 2024 şi sportivii francezi au lansat un apel social, la 20 mai, pentru a stimula vânzările de bilete în cadrul campaniei „Nu-mi lipseşti decât tu”. Aproape 550 000 de bilete, la preţul de 25 de euro sau mai puţin, sunt încă disponibile.

Recomandări

ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT
CINE E NOU PREȘEDINTE AL AN

Biletele sunt disponibile pentru toate sporturile începând de la 15 euro, inclusiv atletism la Stade de France, tenis în scaun rulant la Roland Garros, fotbal pentru nevăzători la poalele Turnului Eiffel, înot la La Défense Arena şi ciclism pe pistă la velodromul Saint-Quentin-en-Yvelines.

O serie de evenimente sold-out sunt, de asemenea, din nou în vânzare, inclusiv scrimă în scaun rulant în cadrul magnific al Grand Palais. Ca şi la Jocurile Olimpice, vor fi rezervate locuri speciale pentru persoanele cu nevoi speciale. Triatlonul (Pont Alexandre III), echitaţia (Palais de Versailles) şi tirul (Centrul Naţional de Tir Chateauroux) sunt toate sold out.

Citește și