• „Pentru Jocurile Olimpice, clubul meu are o poziţie foarte clară, aşa că asta înseamnă că nu cred că voi participa la Olimpiadă”, a declarat Mbappé.
  • Jucătorul în vârstă de 25 de ani a semnat cu Real Madrid şi se va alătura campioanei Europei pentru noul sezon.
  • „Doresc tot ce este mai bun echipei Franţei”, a spus el.

Căpitanul Franţei, Kylian Mbappé, a recunoscut că nu îşi va reprezenta ţara la viitoarele Jocuri Olimpice de la Paris.

„Pentru Jocurile Olimpice, clubul meu are o poziţie foarte clară, aşa că asta înseamnă că nu cred că voi participa la Olimpiadă. Aşa stau lucrurile”, a declarat Mbappé, potrivit AFP.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani, care a vorbit înaintea meciului de deschidere al Franţei la Euro 2024, luni, împotriva Austriei, tocmai a semnat cu Real Madrid şi se va alătura campioanei Europei pentru noul sezon, fiind liber de contract de la Paris Saint-Germain.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

Turneul olimpic de fotbal masculin începe pe 24 iulie, iar finala va avea loc pe 9 august.

Sezonul spaniol va începe o săptămână mai târziu, în timp ce madrilenii vor juca, de asemenea, cu Atalanta în Supercupa UEFA la Varşovia, pe 14 august.

„Să mă alătur unei noi echipe în septembrie nu ar fi cel mai bun mod de a-mi începe aventura”, a recunoscut Mbappé, care şi-a declarat anterior dorinţa de a putea juca pentru echipa olimpică franceză a lui Thierry Henry.

„Doresc tot ce este mai bun echipei Franţei. Bineînţeles că voi urmări toate meciurile lor ca spectator şi nu ca actor şi sper să aducă medalia de aur.”

Săptămâna aceasta, Lionel Messi a confirmat că nici el nu va merge la Jocurile Olimpice, refuzând şansa de a câştiga pentru a doua oară medalia de aur cu Argentina.

Citește și