• Regele Salman al Arabiei Saudite a declarat ziua de miercuri ca zi de sărbătoare legală după ce ţara sa a învins Argentina, marţi, la Campionatul Mondial din Qatar.
  • Va fi liber pentru toţi angajaţii şi studenţii din ţară.
  • Hervé Renard, selecţionerul francez al Arabiei Saudite, a spus, despre această performanţă că este o „victorie memorabilă” .

Regele Salman al Arabiei Saudite a declarat ziua de miercuri ca zi de sărbătoare legală după ce ţara sa a învins Argentina, marţi, la Campionatul Mondial din Qatar, potrivit Arab News, citat de Time News. Va fi liber pentru toţi angajaţii şi studenţii din ţară.

Potrivit Arab News, regele Salman al Arabiei Saudite a declarat că miercuri va fi zi de sărbătoare, în urma victoriei obţinute marţi de echipa naţională împotriva Argentinei la Campionatul Mondial (2-1).

Astfel, miercuri va fi zi liberă pentru toţi angajaţii şi studenţii din ţară.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Regele Salman a fost reprezentat de fiul său moştenitor şi de premierul saudit Mohammed bin Salman în tribuna oficială, alături de preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

Hervé Renard, selecţionerul francez al Arabiei Saudite, a spus, despre această performanţă că este o „victorie memorabilă” .

Va rămâne în istorie şi asta este important. (…) Mă simt uşurat. Felicitări acestor jucători fantastici, îi felicit mereu şi o fac de trei ani. Stelele s-au aliniat pentru noi. Nu trebuie să uităm că Argentina rămâne o echipă fantastică, a fost neînvinsă timp de 36 de meciuri. Ei sunt campionii în exerciţiu ai Copa America. Dar ăsta este fotbalul, aşa este. Uneori există nebunie” , a spus selecţionerul Arabiei Saudite.

Acest succes este, fără îndoială, cel mai important din istoria selecţionatei saudite, după cel din 1994 împotriva Belgiei (1-0), tot în faza grupelor.