• Marți, 8 august este ultima zi a campionatului național de viteză kaiac-juniori.
  • Bianca Istrătescu: Probele au fost foarte grele, dar dorința de a câștiga m-a ajutat.
  • Sandra Paul: Experiența a fost inedită, în fiecare an rezultatele sunt din ce în ce mai bune
  • Sandra Paul e pasionată și de scris. La 9 ani a publicat cartea Tehnica și invențiile ei.

Este ultima zi a campionatului naţional de viteză kaiac-juniori, iar România are copiii cu care se mândrește la acest capitol. Și nu sunt doar medaliați la sport, ci și olimpici la școală.

Bianca Istrătescu are 15 ani și este campioană națională la Juniori II, la 500 m. Probele ce au loc în comuna Bascov din Argeș, nu sunt ușoare însă.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT

„Am participat la campionatele mondiale și europene pentru prima oară și a fost foarte bine pentru prima oară și pentru vârsta mea. Mi s-au părut foarte grele, dar dorința de a câștiga și a fi acolo lângă ele m-au ajutat.”

„Practic de 3 ani kanoe, dar sunt de un an în lotul național”, a spus Bianca, la Aleph News.

Sandra Paul are doar 13 ani și în această vară a devenit triplă campioană națională la kaiak K2. Experiența a fost inedită pentru ea, iar rezultatele o motivează și mai mult. Pe lângă asta, e pasionată de robotică, matematică, pian și scris. A publicat chiar și o carte.

„Acum, zilele acestea la campionatul național am reușit să obțin 3 medalii de aur și una de argint, iar în primăvara acestui an am reușit să obțin două medalii de aur și una de argint.”

„La 9 ani am reușit să public cartea mea care se numește Tehnica și invențiile ei, iar anul acesta la robotică am reușit să ajung la Olimpiada Națională”, a spus Sandra, la Aleph News.

Citește și: